2014. február 8., szombat

Kép Blogspot bejegyzésbe Google Drive-ról

Milyen szép is lenne, ha egy Google Drive-ra feltöltött, "Nyilvános az interneten - Az interneten bárki megtalálhatja és megtekintheti a tartalmat" megosztású képet beillesztenénk egy Blogspotos bejegyzésbe, és a kép meg is jelenne – mindig.
Lehet, hogy a képek mérete okozza a problémát?

A BlueDAQ egyik weboldalára, a Kémfotón a BlueDAQ 1.0 első példánya bejegyzésbe gondosan beszúrt kémfotókat öröm volt látni. A beillesztés pillanatában, egészen az oldal elhagyásáig. A képeket azóta se látta senki. Csak szikár szimbólumok őrzik az emléküket.
Megnyitnám új lapon – a helyőrző szimbólumon felkínálkozó lehetőséggel élve – de ez a próbálkozás is soványka eredménnyel: jár:

"
403.
 
That’s an error.
Your client does not have permission to get URL/Xoy1QXD1tPbq83ll67JM0lFy0Qf-myGSMhcgRiKw1Jc4DjwWWCgcd919GJVADhDwCoLDSbECpzQP44tUgdnOVAo=s400from this server. (Client IP address: 84.224.19.74)

Forbidden
That’s all we know.
"
Aha.

Mit kellene tenni, hogy mindig megjelenjen egy Google Drive-ról beillesztett kép egy Blogspotos bejegyzésben?


Addig is, amíg ez kiderül, ideiglenes megoldásként: Kép beszúrása /Fájl kijelölése / Fájlok kiválasztása(=feltöltés)?
(Amíg a háttérben le fel töltődnek a fájlok, felidézzük, hogy ugyanezek a képek a Google+ számára elérhetők.e? És úgy tűnik, hogy: igen. a Google+ -ban zokszó nélkül megjelenik a két kép egyike egy megosztás beli illusztrációként.)

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése